X

Ένταση στην Κοζάνη με αγρότες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο όπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσαν συνέντευξη Τύπου. Μικροεπεισόδια με μέλη του κόμματος.

Ant1news

Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κοζάνης μεταξύ αγροτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα στο κτίριο βρίσκονταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Αγρότες έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν να συνομιλήσουν με τους βουλευτές.

Σύμφωνα με το kozanitv.gr, στη συζήτηση με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε ένταση. Μελη του κόμματος προπηλακίστηκαν και οι αγρότες που μπήκαν στην αυλή του κτιρίου καταγέλλουν οτι εμποδίστηκαν από την αστυνομία να εισέλθουν στο χώρο της συνέντευξης Τύπου.

Το νέο επεισόδιο σημειώνεται μόλις λίγες ώρες μετά την έντονη αποδοκιμασία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ρίζου και Αναστασίας Γκαρά στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, οι αγρότες μετά την διήμερη απόβαση στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησαν δυναμικά συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, επέστρεψαν στα μπλόκα. Η εβδομάδα που αρχίζει αύριο αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων πρόκειται να συγκαλέσει γενική συνέλευση των 68 μπλόκων που έχουν συμπαραταχθεί  προκειμένου να αποφασίσουν την κλιμάκωση, και με εναλλακτικές μορφές, των κινητοποιήσεων τους.