X

Οι πρώτες σκηνές στο στρατόπεδο “Αναγνωστοπούλου” - “Βράζουν” τα Διαβατά

Άρχισαν να στήνονται οι πρώτες σκηνές στο στρατόπεδο κι ενώ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

Ant1news

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου ώστε να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμο για να υποδεχθεί τους πρόσφυγες κι ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Ηδη άρχισαν να στήνονται οι πρώτες σκηνές στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του politesoraiokastrou.gr.

Την ίδια ώρα, τα συνεργεία του στρατού συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου, έτσι ώστε πολύ σύντομα το στρατόπεδο να είναι έτοιμο να δεχθεί τις πρώτες αφίξεις προσφύγων, που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

Χθες τα ξημερώματα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνισή τους στην πύλη του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, γεγονός που οδήγησε σε άμεση κινητοποίηση τη δημοτική Αρχή και τους κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στη μετατροπή του χώρου σε κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων.

Η Συμμαχική Οδός παραμένει αποκλεισμένη από τις κλούβες των ΜΑΤ, ενώ οι κάτοικοι του δήμου Διαβατών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με πορείες διαμαρτυρίας προς το στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου».