X

“Παραλύει” από τα μπλόκα η δυτική Ελλάδα

Κλειστό επ’αόριστον το εθνικό δίκτυο σε Κόρινθο, Νεστάνη και Ιωαννίνων – Αντιρρίου. Τα μπλόκα σε Πελοπόννησο και Αιτωλοακαρνανία.

Ant1news

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου και το απόγευμα κλείνουν ξανά τους δρόμους. Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου, οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, με αποτέλεσμα να διεξάγεται η κυκλοφορία από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους σε μια διαδρομή που φτάνει τα 75 περίπου χιλιόμετρα η παράκαμψη.

 Επιπλέον, στη Σπάρτη οι αγρότες θα κλείσουν από τις 7 έως τις 8 το βράδυ τη γέφυρα του Ευρώτα.

 Εν τω μεταξύ επ' αόριστον είναι κλειστή από τους αγρότες η εθνική οδός Κορίνθου - Αθήνας, τόσο στη νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό και η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το Καλαμάκι με καθυστέρηση είκοσι λεπτών περίπου.

Αποκλεισμένη θα παραμείνει και η Εθνική Πατρών – Πύργου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ η Πατρών – Κορίνθου θα κλείσει από τις 19:00 έως τις 22:00.

Ακόμη, αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν από τις 7 το βράδυ και για τρεις ώρες, την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου.

Στην Ηλεία το μπλόκο του Αγίου Γεωργίου κλείνει καθημερινά για δύο με τρεις ώρες, ενώ στη Μεσσηνία οι αγρότες έστειλαν το δικό τους υπόμνημα στον Πρωθυπουργό, κλείνοντας παράλληλα από χθες την Εθνική Πύργου – Κυπαρισσίας, στον κόμβο του Καλού Νερού. Το μπλόκο άνοιξε χθες στις 16:00 για τρεις ώρες, ενώ σήμερα αναμένεται να κλείσει από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Για έξι ώρες, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 κλείνουν οι αγρότες το Κούρτεσι, ενώ τα μπλόκα παραμένουν και σε Μαραθιά.

Η Εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων παραμένει επ’αόριστον κλειστή, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, ενώ σήμερα κλείνει από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 και ο κόμβος Αγίου Νικολάου, ενώ η γέφυρα του Ευήνου θα κλείσει από τις 17:00 έως τις 20:00.