X

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης ο πασίγνωστος τραγουδιστής. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι άλλοι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Ant1news

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 32χρονος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 08.20 το πρωί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου.

Ξαφνικά κι ενώ εκινείτο επι της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.  

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον Παντελίδη στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος, δύο νέες κοπέλες, μία 20χρονη και μία 30χρονη  νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Διαβάστε ΕΔΩ.

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη στον ΑΝΤ1 ΕΔΩ.

 

Τον Παντελή Παντελίδη, που ήταν οπαδός της ΑΕΚ, "αποχαιρέτησε" και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ΕΔΩ

Η 20χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και η 30χρονη φέρει τραύμα στο θώρακα για το οποίο μπήκε αμέσως στο χειρουγείο ενώ χειρουργικά θα αντιμετωπιστεί σε δεύτερο χρόνο κι ένα τραύμα που έχει στο μηρό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών...

 

 

 

Ανείπωτη η θλίψη για τους συναδέλφους του Γιάννη Πλούταρχο και Ελένη Χατζίδου. Συντετριμμένοι, μίλησαν την εκπομπή Το Πρωινό. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.