X

Το αντίο των Ράδιο Αρβύλα για τον Παντελή Παντελίδη (βίντεο)

Πώς σχολίασε η παρέα της Θεσσαλονίκης την απώλεια του νεαρού τραγουδιστή. Πώς «χωρά» ο θάνατος στη σάτιρα.

Ant1news

Δεν ήταν λίγοι όσοι περίμεναν την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του Ράδιο Αρβύλα για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε βρεθεί πρόσφατα στο επίκεντρο της σάτιράς τους, με ένα βίντεο που προκάλεσε πολύ γέλιο και καμία αντίδραση από τον νεαρό τραγουδιστή, δίνοντας ένα σημάδι αποδοχής του.

Το «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη ήρθε τελικά μέσα από ένα τραγούδι, το «Horses at Night» των Still Courses, και τον Αντώνη Κανάκη να λέει:

«Το ρεφρέν αυτού του τραγουδιού λέει 'σταμάτα σε παρακαλώ να μου ραγίζεις τη καρδιά'. Μερικές φορές, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, επηρεαζόμαστε από πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνεται όλο αυτό που βλέπετε κάθε Δευτέρα στο Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν ξέρετε μέσα στη διαδικασία της δημιουργίας αυτού του πράγματος, πόσες φορές μπορεί να ραγίζει η καρδιά μας από χίλια δυο πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

«Και να ξέρετε ένα πράγμα, ότι μερικές φορές η σιωπή μας, γιατί μερικοί ρωτάτε, το μοναδικό κίνητρο για τη σιωπή μας είναι ο σεβασμός και κανένα άλλο κίνητρο, είναι μόνο αυτό, ο σεβασμός».