X

Γέννησε η γυναίκα του αδικοχαμένου πιλότου του ελικοπτέρου

Με τον μεγάλο της γιο και την οικογένειά της στο πλευρό η Μαριάννα Πανανά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Τι έγραψε ο γιατρός της στο Facebook.

Ant1news

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η σύζυγος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε στην νήσο Κίναρο πριν από μερικές ημέρες.

Η Μαριάννα Πανανά έφτασε το πρωί της Τρίτης στο μαιευτήριο μαζί με τον μεγάλο της γιο, Παναγιώτη, και την οικογένειά της. Λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει και το όνομα του μπαμπά του.

Λουλούδια στην Μαριάννα Πανανά για την γέννηση του γιου της έστειλαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης.

Την φωτογραφία του νεογέννητου μαζί με την σύζυγο του Κωνσταντίνου Πανανά ανέβασε στο facebook ο γιατρός της Δημήτρης Κακαλέτρης.

 

Ο κ. Κακαλέτρης συνόδευσε την φωτογραφία με το παρακάτω σχόλιο:

«Απέκτησα μιά κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιό σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιό κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου...θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!
Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης.»

 

Υπενθυμίζεται, ότι οι χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ήταν οι ανθυποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης) 37 ετών, Πανανάς Κωνσταντίνος (συγκυβερνήτης) 34 ετών, ενώ μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν ο ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος 36 ετών.