X

Βίντεο - σοκ: Πέταξε ζωντανό σκύλο σε πολική αρκούδα (Βίντεο)

Νωρίτερα, το άγριο ζώο είχε επιτεθεί σε γυναίκα. Τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου άνδρα ζητούν οργισμένοι χρήστες του διαδικτύου.

Ant1news

Στο ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ένας άνδρας να ρίχνει ένα έντρομο σκυλί στα νύχια μιας πολικής αρκούδας, η οποία έχει ξαπλώσει πίσω από ένα κοντέινερ σε περιοχή της ρωσικής Άπω Ανατολής.

Μία γυναικεία φωνή ακούγεται: «Μην τον σκοτώσεις». Όμως, ο άνδρας σηκώνει σαν τσουβάλι τον σκύλο και τον ρίχνει προς το μέρος όπου βρίσκεται η αρκούδα, ενώ ακούγεται να γελάει... Η αρκούδα επιτίθεται στο σκυλί, όμως αυτό φαίνεται να καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια της, έστω και τραυματισμένο.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, το περιστατικό σημειώθηκε το 2011 στην επαρχία Τσουκότκα, αλλά το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα όταν ξεκίνησε μία διαδικτυακή εκστρατεία για τον εντοπισμό του άνδρα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του σκυλιού.

Η πολική αρκούδα βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή, προφανώς αναζητώντας τροφή. Μάλιστα, είχε επιτεθεί νωρίτερα σε μία μεθυσμένη γυναίκα, η οποία στάθηκε τυχερή αφού η αρκούδα την άφησε να φύγει.