X

Καταζητούμενος ο αδερφός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον ετεροθαλή αδερφό του Ντι Κάπριο, ο οποίος συνελήφθη για ληστεία και το «έσκασε» κι από το δικαστήριο.

Ant1news

 

Οικογενειακά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λίγες μόλις μέρες μετά την βράβευση του με Όσκαρ, για την ερμηνεία του στην ταινία «Η επιστροφή».

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Sun, ο ετεροθαλής αδερφός του καταζητείται από την αστυνομία, γιατί δεν προσήλθε στο δικαστήριο προκειμένου να του επιβληθεί ποινή μετά από τη σύλληψη του για ληστεία.

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Άνταμ Φάρελ, συνελήφθη μαζί με το κορίτσι του για κλοπή, της οποίας τα κλοπιμαία ήταν αξίας μόλις 700 λιρών. Ο Φάρελ θα έπρεπε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 18 Φεβρουαρίου, αλλά προτίμησε να το «σκάσει», με αποτέλεσμα η αστυνομία να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και να τον αναζητά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδερφός του διάσημου ηθοποιού, έχει μπλεξίματα με το νόμο, καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για μικροκλοπές και χρήση ναρκωτικών. Είναι και ο ίδιος ηθοποιός και ζούσε κάτω από την ίδια στέγη με τον Ντι Κάπριο, όταν ο σταρ του Χόλυγουντ ήταν παιδί.