X

Η Μαντόνα “λιώμα” στη σκηνή (βίντεο)

Έτσι "πνίγει" τον πόνο της η «βασίλισσα» της ποπ μετά την απόφαση του 15χρονου γιου της να πάει να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Ant1news

Σε παγκόσμια περιοδεία βρίσκεται αυτές τις μέρες η «βασίλισσα» της ποπ Μαντόνα, όμως σε κάθε εμφάνισή της μοιάζει να είναι όλο και χειρότερα. Η διάσημη τραγουδίστρια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς ο γιος της Ρόκο δεν θέλει να επιστρέψει κοντά της και μένει με τον πατέρα του στη Βρετανία.

Η 57χρονη σταρ ντυμένη κλόουν και σκνίπα στο μεθύσι ανέβηκε στη σκηνή με τέσσερις ώρες καθυστέρηση και όταν τελικά έπιασε το μικρόφωνο είχε δίπλα της βότκα και συνεχώς έπινε, κάτι που δεν συνηθίζει στις εμφανίσεις της. "Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω", έλεγε και επίσης "Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω".

 

 

Κάποια στιγμή αφιέρωσε στον Ρόκο το τραγούδι «Intervention» που αρχίζει με τα λόγια «Πρέπει να σώσω το μωρό μου» και μία τεράστια φωτογραφία του γιου της εμφανίστηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν άντεξε και κατάρρευσε λέγοντας: «Θα ήμουν πολύ καλύτερα σήμερα και γενικώς σε αυτή τη τουρνέ αν δεν είχε εξαφανιστεί τόσο ξαφνικά ο Ρόκο. Του αφιερώνω το τραγούδι».