X

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στον Τραμπ

Με βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι Anonymous απειλούν τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι θα δημοσιοποιήσουν πληροφορίες που θα τον «κάψουν».

Ant1news

Τον πόλεμο στον Ντόναλντ Τραμπ, κήρυξαν οι Anonymous, απειλώντας τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ ότι θα του κλείσουν τα site που χρησιμοποιεί στην προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και ότι θα δημοσιοποιήσουν πληροφορίες που θα «κάψουν» την κούρσα του προς τον Λευκό Οίκο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οι Anonymous υποστηρίζουν πως, «Η ασυνεπής και μισητή σου εκστρατεία δεν έχει μόνο σοκάρει τις ΗΠΑ, αλλά έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη με τις φρικτές ενέργειες και τις ιδέες σου».

Το βίντεο καλεί κάθε άτομο το οποίο διαθέτει υπολογιστή και μπορεί να τον χειριστεί να συμμετάσχει στον πόλεμο των Anonymous κατά του Τραμπ, μέσα από το hashtag #OpTrump, με σκοπό να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα. Ένα κάλεσμα στους μαχητές της ελευθερίας , στους ξεχασμένους και τους λογοκριμένους. Για τους συναδέλφους μας ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο», υπογραμμίζεται στο βίντεο.

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα για να προστατεύσουμε το μέλλον μας, την ελευθερία μας και τον τρόπο ζωής μας. Αυτό είναι ένα κάλεσμα για εσάς», αναφέρεται επίσης.

Το βίντεο αναφέρει επίσης πως «αυτό δεν είναι προειδοποίηση, αλλά μία κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου».