X

Αλεξανδρούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού από τον φίλο της μητέρας του. Τι λέει ο ιατροδικαστής που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Στο  Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 5χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον φίλο της μητέρας του.

Ο μικρός χθες διακομίστηκε από νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη ενώ και ο αδερφός του, μόλις τριών χρόνων φέρει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Ο ιατροδικαστής Π. Παυλίδης που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε για  μία από τις χειρότερες εικόνες που έχει δει έως τώρα .

Όπως είπε, το μεγαλύτερο από τα δύο αδέρφια φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το e-evros.gr, προθεσμία για το πρωί της Πέμπτης πήραν ο 34χρονος για την ασύλληπτη κακοποίηση ανηλίκων, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ψυχική ηρεμία για το 5χρονο αγόρι και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη για τον 3χρονο.

Επιπλέον η μητέρα των παιδιών με τους γονείς του δράστη, κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράληψη λύτρωσης κινδύνου ζωής.