X

Νέα κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα

Απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής 68 μπλόκων από όλη την Ελλάδα.

Ant1news


Την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, την ημέρα που θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό στη Βουλή, αποφάσισε η Πανελλαδική Επιτροπή 68 μπλόκων από όλη την Ελλάδα, που συνεδρίασε την Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Απoτίμηση του 40ήμερου αγώνα στα μπλόκα έκανε ο Βαγγέλης Μπούτας, ο οποίος σύμφωνα με το ifarsala.gr,  υπογράμμισε πως: «ο αγώνας που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό έχει αφήσει πίσω του παρακαταθήκη και απόηχο, αν τον αφήσουμε θα μας αφήσει.

Ο κ. Μπούτας, που επεσήμανε την άρνηση ορισμένων μπλόκων στο κάλεσμα για κοινό αγώνα,  χαρακτήρισε ως μεγάλο πρόβλημα των αγροτών «ότι το κράτος μας οφείλει από το πετρέλαιο και από τις ενισχύσεις και στην κτηνοτροφία και στη γεωργία» και συμπλήρωσε πως «αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τα μισά χωράφια θα μείνουν άσπαρτα γι’ αυτό πρέπει άμεσα να δοθούν οι ενισχύσεις που μας οφείλονται από τα προηγούμενα χρόνια».

 

«Ο δρόμος από εδώ και πέρα θα είναι μεγάλος και επίπονος» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μπούτας, προαναγγέλλοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ όχι μόνο στα κεντρικά γραφεία αλλά και στα παραρτήματα».