X

Συνελήφθη χειρουργός του “Παίδων” για φακελάκι

Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία και ο γιατρός πιάστηκα στα «πράσα». Άνεργος ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Ant1news

Το ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ απαίτησε ένας παιδοχειρουργός δημόσιου νοσοκομείου από ένα ζευγάρι, προκειμένου να χειρουργήσει την ανήλικη κόρη τους. Πατέρας και μητέρα κατήγγειλαν το γεγονός στη Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και «στήθηκαν» έξω από το γραφείο του γιατρού.

Μετά το χειρουργείο, ο 61χρονος κάλεσε τους γονείς στο ιατρείο και ζήτησε τα χρήματα. Μόλις τα έλαβε, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο (19-3-2016), στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.