X

Στερνό αντίο στον άτυχο Βαγγέλη

Ο νεαρός μαζί με τον 20χρονο φίλο και συμφοιτητή του από την Κύμη βρήκαν φρικτό θάνατο όταν η μοτοσικλέτα τους έπεσε στη θάλασσα των Χανίων.

Ant1news

Μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και πόνου κηδεύτηκε το πρωί της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στην Θέρισσο, ο 22χρονος Ηρακλειώτης φοιτητής Βαγγέλης Μπούζουκας που μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Κόκκο έχασαν τη ζωή τους μετά τη βουτιά της «γουρούνας» στην οποία επέβαιναν στην περιοχή του Κουμπελή στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου.

Τραγικές φιγούρες η γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η νεκροψία και σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο θάνατος των δύο άτυχων νέων προήλθε από πνιγμό.

Ο άτυχος νεαρός μαζί με τον 20χρονο φίλο και συμφοιτητή του από την Κύμη Ευβοίας βρήκαν φριχτό θάνατο μετά τη μοιραία βουτιά στη θάλασσα.

Μαζί τους ήταν και ένας 23χρονος φίλος τους από τα Γιάννενα, ο οποίος ήταν με μηχανάκι, είδε το συμβάν και έπεσε στη θάλασσα για να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η τροχαία αλλά και το Λιμεναρχείο Χανίων που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους, ερευνώντας τη βραχώδη περιοχή και τη θάλασσα. Περίπου 1,5 ώρα μετά τη "βουτιά θανάτου", οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν νεκροί...

Οι δύο νεαροί ήταν σπουδαστές της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης, στα Χανιά. Ο Ηρακλειώτης φοιτητής σπούδαζε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και ο φοιτητής Δ.Κ. στο Τμήμα Φυσικών Πόρων.