X

Οι βίδες και τα καρφιά που σκόρπισαν το θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών (φωτο)

Δείτε τις φωτογραφίες. Επιβεβαιώνεται ότι οι τρομοκράτες ήθελαν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.

Ant1news

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από τα ευρήματα στα σώματα των εκατοντάδων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες πρόκειται για βίδες, καρφιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που αφαίρεσαν οι γιατροί από τα θύματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Λουβέν.

Οι εικόνες αυτές που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες πυροδότησαν βόμβες γεμάτες καρφιά και βίδες προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των θυμάτων τους.

Τα αποτρόπαια ευρήματα που αποδεικνύουν την καταστροφική μανία των τρομοκρατών έδειξαν για πρώτη φορά οι γιατροί στο βασιλικό ζεύγος του Βελγίου που επισκέφθηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Campus Gasthuisberg UZ.

 

 

 

Εξάλλου, συγκλονιστική ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε η βελγική εφημερίδα Le Soir λίγο μετά την επίθεση της 22ας Μαρτίου στην οποία παρουσιάζεται η ακτινογραφία ενός θύματος και απεικονίζεται μία βίδα να έχει διαπεράσει το σώμα του τραυματία και να έχει «καρφωθεί» στο θώρακά του.