X

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελίδης

Τι δείχνουν οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του άτυχου τραγουδιστή. Το πόρισμα της Τροχαίας ξεκαθαρίζει ποιός οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Ant1news


Στο «φως» τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη, ακριβώς 40 ημέρες από το μοιραίο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και μία ημέρα μετά το μνημόσυνο του, που τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου.

Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr, που επικαλείται την αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που παραδόθηκε στην Τροχαία. Αντιθέτως, στον οργανισμό του άτυχου τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.

Παράλληλα, στην Τροχαία Ελληνικού έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Πυροσβεστικής όπου «προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία εκινείτο το τζιπ του Παντελίδη, θέμα για το οποίο απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο "εγκέφαλος" του αυτοκινήτου.