X

Η κριτής του “YFSF” Κατερίνα Παπουτσάκη στο “Τhe 2night Show”

Στην παρέα του Γρηγόρη και η Γωγώ Μαστροκώστα που μιλάει για όλα, αλλά κι ο Δήμος Αναστασιάδης που ξεκαθαρίζει αν είναι έγκυος η σύντροφος του Τζένη Θεωνά.

Ant1news

Απόψε στις 23:15 στο "The 2night Show" η Κατερίνα Παπουτσάκη, τέσσερις ημέρες πριν κάτσει στη θέση του κριτή στο «Your Face Sounds Familiar», συναντιέται με τον Γρηγόρη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι αυστηρή...

Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, ο Δήμος Αναστασιάδης τραγουδάει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής ενώ Αναστασιάδης σχολιάζει τα δημοσιεύματα που ήθελαν έγκυο την σύντροφό του Τζένη Θεωνά. Τι συμβαίνει την ώρα της συνέντευξης και δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε Δήμος και Γρηγόρης;

Η Γωγώ Μαστροκώστα έρχεται στο «Τhe 2night Show» και μας ανοίγει την καρδιά της σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Μας μιλάει για τον άντρα της, την κόρη της, την ασθένεια του καρκίνου και την φιλία της με την Δέσποινα Βανδή.

Λέει χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη ότι «το να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί είναι σαν να κερδίζει το λαχείο» και υποστηρίζει ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ με τον άντρα της, παρότι στην αρχή της σχέσης τους υπήρξε ζηλιάρα. .

Μουσική, εκπλήξεις και απίστευτες δοκιμασίες για τους καλεσμένους, κάνουν το «Τhe 2night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου άκρως απολαυστικό!

Απόψε στις 23:15, στο «Τhe 2night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.