X

Επίδειξη πλούτου με “χρυσά” αυτοκίνητα από Άραβες στο Λονδίνο

Κυκλοφορούν με πανάκριβα οχήματα που πολλές φορές φθάνουν και το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ! Μετρούν το στόλο τους και κοντράρονται στους δρόμους.

Ant1news

Επίδειξη πλούτου στους δρόμους του Λονδίνου κάνουν γόνοι πανίσχυρων αραβικών οικογενειών, καθώς απολαμβάνουν τις βόλτες τους μέσα στα υπερπολυτελή χρυσά αυτοκίνητά τους αξίας άνω των 250.000 ευρώ.

Φεράρι, Λαμποργκίνι, Μπέντλεϊ και άλλα υπερπολυτελή αυτοκίνητα κατακλύζουν τη βρετανική πρωτεύουσα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν νεαρό Σαουδάραβα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος πάρκαρε έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, πέντε αυτοκίνητα, το ένα πιο ακριβό από το άλλο.

Τα τρία από αυτά τα πανέμορφα έργα τέχνης κοστίζουν από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα άλλα δύο είναι για τις καθημερινές βόλτες, αφού η τιμή τους με το ζόρι ξεπερνάει τις 280 χιλιάδες ευρώ το καθένα.

Ο ερχομός της Άνοιξης στο Λονδίνο πάντα θεωρείται η εποχή που οι Άραβες πλούσιοι διαγκωνίζονται για το ποιος είναι άξιος να κατέχει τον ανεπίσημο, πλην επίζηλο, τίτλο του πιο πλούσιου στόλου αυτοκινήτων.

 

Οι τουρίστες δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζονται δίπλα στα ακριβά αυτοκίνητα, όμως οι Λονδρέζοι μάλλον δυσανασχετούν κυρίως από τα μαρσαρίσματα τη νύχτα.