X

ISIS: Καλεί Γερμανούς τζιχαντιστές να χτυπήσουν την Καγκελαρία και αεροδρόμιο

Σε νέες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές καλούν γερμανούς ισλαμιστές να προχωρήσουν σε επιθέσεις στην Καγκελαρία και στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης.

Ant1news

Με νέες εικόνες το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με χτυπήματα στη Γερμανία και καλεί Γερμανούς ισλαμιστές να επιτεθούν στην Καγκελαρία και στο αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης κατά το πρότυπο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Οι εικόνες από τον ISIS που δημοσιεύονται ευρέως στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, περιλαμβάνουν συνθήματα στα γερμανικά που υποκινούν μουσουλμάνους να διαπράξουν πράξεις βίας κατά του «εχθρού του Αλλάχ».

«Είμαστε ενήμεροι για αυτό το υλικό και οι ειδικοί μας το ελέγχουν» δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Σε μία από τις εικόνες φαίνεται ένας μαχητής μπροστά από το αεροδρόμιο της Κολωνίας  - Βόννης ενώ δίπλα αναγράφεται η φράση «ό,τι μπόρεσαν να κάνουν οι αδερφοί σας στο Βέλγιο, μπορείτε να το κάνετε κι εσείς»

 

Σε άλλη εικόνα εμφανίζεται η Καγκελαρία να έχει παραδοθεί στις φλόγες και μπροστά της ένας τζιχαντιστής με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Στο αριστερό μέρος της εικόνας φαίνεται η σημαία του ισλαμικού κράτους να κυματίζει δίπλα στο κτίριο της Καγκελαρίας και στο επάνω μέρος της εικόνας υπάρχει το σύνθημα: «Η Γερμανία είναι πεδίο μάχης».

 

Σε μια τρίτη εικόνα φαίνεται ένα πολεμικό αεροσκάφος, πρόσωπα θυμάτων, κυρίως παιδιών, από βομβαρδισμούς και στο κάτω μέρος της αναγράφεται η φράση «θέλεις να συνεχίσεις να στεναχωριέσαι ή επιτέλους να κάνεις κάτι;»