X

Η μοναδική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο NETWIX (βίντεο)

Τι σκέφτεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όταν είναι μόνος του; Μάθετε σε μια αποκαλυπτική και πρωτότυπη συνέντευξη μόνο στο NETWIX.

Ant1news

Ο αγαπημένος δημιουργός ταινιών και πρωταγωνιστής της μικρής και της μεγάλης οθόνης, κάνει μια εσωτερική περιήγηση, απαντώντας σε ερωτήσεις που δεν του έχουν ξαναγίνει και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πρόκειται για την νέα σειρά συνεντεύξεων του NETWIX, το #FRAMED.

Τρία λεπτά αλήθειας και για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπου, εκφράσεις, λόγια και συναισθήματα γίνονται ένα, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό καρέ από την αληθινή ζωή του, σε ένα νέο concept συνεντεύξεων, αποκλειστικά στο netwix.gr.

Τι σκέφτεται λοιπόν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν τον αφήσεις τρία λεπτά μόνο;

 Το FRAMED είναι ένα νέο concept συνεντεύξεων που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Kάθε εβδομάδα νέες, αγαπημένες προσωπικότητες της showbiz αποδομούνται και ξανασυστήνονται στο κοινό, σχεδιάζοντας το δικό τους, αληθινό πορτραίτο, φτιαγμένο από μικρές αμαρτίες, κρυφές χαρές και καθημερινά ψέματα.

Απολαύστε τον στο FRAMED και στο Netwix, μαζί με πολλές άλλες απολαυστικές συνεντεύξεις και άκρως ενδιαφέροντα θέματα.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις συνεντεύξεις του Σωτήρη Καλυβάτση,  της Μαρίας Κωνσταντάκη, του Μύρωνα Στρατή, του Σταύρου Σβήγκου και της Λυδίας Παπαϊωάννου.