X

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου στο NETWIX (βίντεο)

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν μασάει τα λόγια της. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και μοιράζεται τα μυστικά της. Μόνο στο NETWIX.

Ant1news

Μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η Νατάσσα Μποφίλιου αποκαλύπτει στο FRAMED του netwix.gr, όλα όσα δεν έχει ξαναπεί και αξίζει να ξέρουμε για εκείνη.

Ήρθε η ώρα να μάθεις, πέρα από τη σπουδαία καλλιτεχνική της πορεία, τις σκέψεις της, τις αντιλήψεις της αλλά και στιγμές που απαρτίζουν την καθημερινότητά της. Μιλά στο FRAMED για το πότε ένιωσε για πρώτη φορά τραγουδίστρια, ποια λέξη εμπεριέχει το νόημα της ζωής της, τι σημαίνει ευτυχία για εκείνη και για άλλα πολλά που αξίζει να μάθεις!

Η αγαπημένη Νατάσσα Μποφίλιου χωρίς να μασάει τα λόγια της, ξεχωρίζει συνειδητά από τις περισσότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Αυθεντική και πληθωρική, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το έντεχνο, δημιουργώντας ένα δικό της, πολύ διακριτό στυλ. Η πορεία της είναι διαρκώς ανοδική, γεμίζει συναυλιακούς χώρους με άνεση και τα τραγούδια της γίνονται αγαπητά από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων.

Αυτό τον καιρό παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Βαβέλ" η οποία έχει ήδη γίνει talk of the town.

Απολαύστε την Νατάσσα Μποφίλιου στο FRAMED και στο Netwix, μαζί με πολλές άλλες απολαυστικές συνεντεύξεις και άκρως ενδιαφέροντα θέματα.