X

Ιπτάμενα “θαύματα” υπόσχεται το νέο εξελιγμένο Ηoverboard (βίντεο)

Ο Γάλλος πρωταθλητής του τζετ σκι Franky Zapata κατασκεύασε το Flyboard Air και είναι απολαυστικό...

Ant1news

Ιπτάμενα «θαύματα» υπόσχεται το FlyBoard Air το οποίο έρχεται για να ξεπεράσει το κλασσικό hoverboard.

Ο Γάλλος πρωταθλητής του τζετ σκι Franky Zapata κατασκεύασε το Flyboard Air, ένα εναλλακτικό Air hoverboard που θεωρητικά μπορεί να πραγματοποιήσει πτήσεις για 10 λεπτά, μέχρι και 3000 μέτρα στο ύψος, ενώ η τελική του ταχύτητα στον αέρα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 93 μίλια ανά ώρα.

Ο Ζαπάτα δημοσίευσε το πρώτο βίντεο δείχνοντας το καινούργιο του Flyboard Air σε… δράση.

Παρ΄όλα αυτά δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τον τρόπο κατασκευής του FlyBoard Air ή το που βρίσκονται τα καύσιμα για να πετάξει. Πιθανόν το ντεπόζιτο με τα καύσιμα να βρίσκεται στο σακίδιο του Flyboarder, για να τροφοδοτήσει τον κινητήρα για την ώθηση.

 

Ο Zapata, πάντως, δεν θέλει να διαρρεύσουν τα μυστικά της δημιουργίας του, ενώ μέχρι στιγμής πραγματοποιεί δοκιμαστικές πτήσεις σε ελάχιστο υψόμετρο από το νερό και μόνο σε λίμνη που μπορεί να του προσφέρει ασφαλή προσγείωση.

 

Στο βίντεο ο Zapata φτάνει σε ύψος 30 μέτρων πάνω από το νερό, με μέγιστη ταχύτητα 34 μίλια/ώρα και χρόνο πτήσης 3 λεπτά 55 δευτερόλεπτα.

 

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά ή αν θα μπορέσει ποτέ να κυκλοφορήσει για το κοινό…