X

Ο Γιώργος Λεβέντης “επιστρέφει” στην τηλεόραση και το “The 2night Show”

Στο στούντιο και ο «χειμαρρώδης» Σωτήρης Γεωργούντζος, αλλά και το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που «παντρεύτηκε» στην Κύπρο.

Ant1news

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, o αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Γεωργούντζος έρχεται στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλάει με πάθος για την απόλυτη και ολοκληρωτική αγάπη που έχει στην ομάδα ποδοσφαίρου της Καλαμάτας «Μαύρη θύελλα».

Γιατί σοκαρίστηκε από την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με άντρα; Μιλάει με σκληρές εκφράσεις για τον δήμαρχο Στυλίδας και ζητάει την παραίτησή του. Αφήνοντας για λίγο την μαχητική του πλευρά ο Σωτήρης Γεωργούντζος στέλνει μέσα από το «Τhe 2night Show» ένα μήνυμα αγάπης σε δικό του πρόσωπο, ζητάει συγνώμη και μια 2η ευκαιρία να επανορθώσει.

Ακόμη, πάνω από 6 χρόνια είχε να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Λεβέντης συναντιέται με τον Γρηγόρη, μιλάει για τη νέα του ζωή στην Αγγλία, για την γυναίκα του και τα παιδιά του, αλλά και για το νέο του project στην Ελλάδα. Παιχνίδια, δύσκολες δοκιμασίες, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Γιώργο Λεβέντη. Η ανεπανάληπτη φράση του «Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο» παίρνει σάρκα και οστά στο πλατό του «Τhe 2night Show».

 

Ακόμη, το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που προχώρησε σε πολιτική συμβίωση και γάμο στην Κύπρο, ο Μάριος Φρίξου και ο Φάνος Ελευθεριάδης έρχονται στο «Τhe 2night Show».

Σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, για τους γονείς του Φάνου που ήταν αντίθετοι με την δημοσιοποίηση του γάμου τους και δεν βρέθηκαν στην γαμήλια τελετή, για τη σκέψη τους να κάνουν παιδί με παρένθετη μητέρα και μας αποκαλύπτουν τι δώρο έστειλε στον γάμο τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τι είναι εκείνο που προκαλεί δάκρυα στα μάτια του Μάριου Φρίξου;

 

Την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 23:15, το «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα σας ενθουσιάσει γιατί είναι γεμάτο εκπλήξεις, μοναδικούς καλεσμένους και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν!