X

Ο Πολάκης “ξαναχτύπησε”: Τα σκυλιά ουρλιάζουν…

Συνέχεια μέσω facebook έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε δημοσιογράφους.

Ant1news

Λίγες ώρες μετά τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον δημοσιογράφων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε συνέχεια μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι με αφορμή το περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου όταν σε επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας είχε διαπληκτιστεί φραστικά με δημοσιογράφο. Μάλιστα ο κ. Πολάκης είπε ότι "κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη". Εκτόξευσε μάλιστα απειλές εναντίον των καναλιών, λέγοντας ότι "τώρα θα τα πούμε όλα, γυρνάει κι ο τροχός", ενώ τα χαρακτήρισε “βοθροκάναλα της διαπλοκής".

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις τόσο της ΝΔ όσο και του Ποταμιού αλλά και της Ευης Χριστοφιλοπούλου με αφορμή όσα ακούστηκαν για την ίδια από τον κ Πολάκη, όταν εκείνος νόμιζε οτι  τα μικρόφωνα ήταν κλειστά.

Αργότερα ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε».