X

Μόνικα Μπελούτσι: “Ντεμπούτο” στο Instagram με καυτές φωτογραφίες

Δείτε τον σέξι-επίσημο- λογαριασμό της πιο καυτής γυναίκας στον κόσμο…

Ant1news

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, η οποία αν και διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της παραμένει πανέμορφη με αξεπέραστες καμπύλες.

Ο λόγος για την Ιταλίδα ηθοποιό, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία υπέκυψε στον πειρασμό… του instagram.

Μέχρι στιγμής υπήρχαν αρκετοί λογαριασμοί, τόσο στο instagram, όσο και σε άλλα social media, αποκλειστικά αφιερωμένοι στην 52χρονη Ιταλίδα καλλονή. Ωστόσο, εδώ και μερικές ημέρες, υπάρχει και ο επίσημος λογαριασμός της σαγηνευτικής Μπελούτσι, ο οποίος δημιουργήθηκε πριν από μία εβδομάδα και όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι ο μοναδικός επίσημος στο instagram και διαχειρίζεται από το πρακτορείο "Karin Models".

Στις μέχρι στιγμής 26 φωτογραφίες, υπάρχουν προσεγμένα καρέ της πιο όμορφης μελαχρινής του κόσμου, που μπορεί να είναι  52 ετών, αλλά ο χρόνος δεν την… αγγίξει.

Εκτός από τις αισθησιακές φωτογραφίες, υπάρχουν και λήψεις με τις κόρες της, Deva και Léonie, αλλά και φωτογραφίες με διάσημους αστέρες, όπως η Vanessa Paradis, η Carla Bruni, ο Alain Delon, ο Robert De Niro, ο Bruce Willis και ο Emir Kusturica. Ακόμη υπάρχει και η πρώτη επαγγελματική φωτογραφία της 13χρονης τότε Μόνικα!