X

Όλα όσα έγιναν στο 4ο live του YFSF (βίντεο)

Οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, η εμφάνιση-έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη και οι επιλογές του buzzer για το επόμενο σόου.

Ant1news

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, πετυχημένες μεταμφιέσεις, πολύ γέλιο αλλά και εκπλήξεις προσέφερε στο τηλεοπτικό κοινό το τέταρτο live του Your Face Sounds Familiar 3, κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις το βράδυ της Κυριακής. 

Οι περισσότερες μεταμφιέσεις είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και πάλι με μεγάλη επιτυχία, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα της κριτικής επιτροπής, αλλά και του κοινού που βρισκόταν στο πλατό. 

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν όμορφη και λαμπερή όπως πάντα, ενώ μετά την Ματθίλδη Μαγγίρα που ήταν η νικήτρια του 3ου live ως Ρένα Βλαχοπούλου, στο 4ο live την σκυτάλη πήρε ο Όθωνας Μεταξάς ο οποίος μιμήθηκε τον Paul Anka και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό… 

Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς άνοιξε ο Βαλάντης, ο οποίος μετά την Δήμητρα Γαλάνη κλήθηκε με μεταμφιεστεί σε Γιώργο Ξανθιώτη. Ο τραγουδιστής ήθελε αυτή τη φορά να μη μιμηθεί γυναίκα. Πόσο όμως εύκολο ήταν να μιμηθεί τον Γιώργο Ξανθιώτη και πως κύλησαν οι πρόβες;

Τελικά, πάντως, ο τραγουδιστής βγήκε στην σκηνή και εντυπωσίασε κριτές και κοινό…

Στην συνέχεια εμφανίστηκε η Αποστολία Ζώη μεταμφιεσμένη σε Beyonce. Πόσο δυσκολεύτηκε στις πρόβες, αφού είχε να συνδυάσει χορό, κίνηση και τραγούδι μαζί;

Τελικά βγήκε πάνω στην σκηνή και εντυπωσίασε με το σέξι λίκνισμα της, ενώ οι κριτές την αποθέωσαν…

 

Ακολούθησε η Ελένη Καρακάση ως… Μαίρη Λίντα. Η μίμηση αυτή τις άρεσε από την αρχή.. Πόσο όμως δυσκολεύτηκε στις πρόβες για να μπορέσει να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα;  



Η ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή, κάνοντας μια καλή εμφάνιση. Τι της είπαν οι κριτές;

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μεταμφιέστηκε σε Stan. Πόσο όμως δυσκολεύτηκε στις πρόβες να πλησιάσει τον τραγουδιστή σε εμφάνιση και φωνή. 

Ο ηθοποιός βγήκε στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό…

Η Ζοζεφίν μιμήθηκε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Passenger. Όλη την εβδομάδα έκανε πολλές πρόβες και φαίνεται να δυσκολεύτηκε.

Τελικά βγήκε στο πλατό… αγνώριστη και τα κατάφερε!

Μετά τον Χρήστο Αυγερινό, ο Όθωνας Μεταξάς έγινε… Paul Anka. Πως κύλησε όλη η εβδομάδα με τις εξαντλητικές πρόβες;

Πάντως, στην σκηνή εντυπωσίασε τόσο με την σκηνική του παρουσία όσο και με τη φωνή του, αποσπώντας πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η Βαλέρια Κουρούπη μεταμφιέστηκε σε… Τζένη Καρέζη. Δύσκολες οι πρόβες για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή ως Τζένη Καρέζη στηn ταινία «Λόλα» τραγουδώντας το «Δεν έχει αρχή»…

 

Ο Δήμος Μπέκε από Γεωργία Βασιλειάδου έγινε Γιώργος Μαζωνάκης. Όλη την εβδομάδα έκανε πολλές πρόβες για να το πετύχει…

Τελικά, ανέβηκε στην σκηνή και τα έδωσε όλα. Τι του είπε η κριτική επιτροπή;

Ο Γιάννης Κρητικός μεταμφιέστηκε σε Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι πρόβες ήταν πολλές μέσα στην εβδομάδα για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Τελικά, το βράδυ της Κυριακής βγήκε στην σκηνή και τα κατάφερε…

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, που είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις στο προηγούμενο live του «Your Face Sounds Familiar 3» ως Ρένα Βλαχοπούλου, αυτή την εβδομάδα είχε να μιμηθεί την Άννα Βίσση. Οι πρόβες που έκανε ήταν πολλές και εξαντλητικές…



Τελικά, η ηθοποιός βγήκε στη σκηνή ως Άννα Βίσση, μάλιστα με τα ρούχα της πασίγνωστης τραγουδίστριας  που της τα έδωσε γι’ αυτή την εμφάνιση…

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις από το 4ο Live του Your Face Sounds Familiar 3, αφού καλεσμένη ήταν η Μαίρη Συνατσάκη μεταμφιεσμένη σε… Ελένη Φουρέιρα. Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβηκε στην σκηνή μιμούμενη την τραγουδίστρια και εντυπωσίασε τους πάντες! 

Δείτε την βαθμολογία των κριτών:

Νικητής σε αυτό το live, μετά και την βαθμολογία του κοινού, αναδείχθηκε ο Όθωνας Μεταξάς, δίνοντας τα χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς - Πνεύμονα "ΣυνεχίΖΩ".

Τι αποφάσισε το buzzer για τις μεταμφιέσεις της επόμενης εβδομάδας:

Το 4ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού ο μέρος όρος τηλεθέασης έφτασε το 36,4%, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 36,8% ενώ υπήρχε αύξηση στο ανδρικό κοινό 25-44 που παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 38,5%.

Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, το σύνολο του κοινού άγγιξε το 34,9% κερδίζοντας προβάδισμα 22 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί ενώ το δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 35,2%! Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του σημειώθηκε στο αντρικό κοινό 25-44 σημειώνοντας 36,7% με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να ανέρχεται στις 20,9 μονάδες!