X

Ο Prince διαγνώστηκε με AIDS έξι μήνες πριν πεθάνει;

Αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.

Ant1news

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τον αιφνίδιο θάνατο του Prince, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλής του σε ηλικία 57 ετών, και οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, άτομο του περιβάλλοντός του που ανήκει στη μουσική βιομηχανία αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό “Enquirer”, ότι στις 19 Απριλίου είχε στείλει μηνύματα σε φίλους, ενημερώνοντας πως ο “πρίγκιπας της ποπ” έπασχε από AIDS. “Ήταν σε κακή κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: “Οι γιατροί του είπαν πως οι τιμές του αίματος του ήταν ασυνήθιστα χαμηλές, όπως και η θερμοκρασία του σώματός του. Είχε… ξεμείνει εντελώς από σίδηρο, ήταν πολύ αδύναμος και συχνά έχανε την αίσθηση του προσανατολισμού. Έτρωγε σπάνια. Όποτε έτρωγε έκανε εμετό”.

 

Παράλληλα, το δημοσίευμα παραθέτει και μαρτυρία υπαλλήλου σε φαρμακείο όπου πήγαινε ο Prince για να πάρει τα φάρμακά του. “Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν τον είδαμε το περασμένο βράδυ (δηλαδή την παραμονή της ημέρας που πέθανε). Έδειχνε χάλια. Του είπαμε “Προσευχόμαστε για εσάς. Και απάντησε μέσα από τα δόντια του: Ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε: όπως και να ‘χει, ευχαριστώ”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ο διάσημος τραγουδιστής, είπε πως “ένας φίλος μου μου είπε πως τα φάρμακα που παίρνει είναι για το AIDS”.