X

Με "ακάνθινο στεφάνι", λαγουδάκια και ...Θεόφιλο οι ευχές του οικονομικού επιτελείου

Πασχαλινές κάρτες με χιούμορ, φαντασία αλλά και… «μηνύματα» από το οικονομικό επιτελείο. Και η viral κάρτα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ant1news


Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τη φαντασία αλλά και το χιούμορ των πολιτικών και φαίνεται πως με αφορμή το Πάσχα κάποιοι εξ αυτών επιχειρούν να αποδείξουν πως διαθέτουν και τα δύο. Επιτυχώς ή ανεπιτυχώς οι ευχετήριες κάρτες που επέλεξαν δίνουν την απάντηση.

Κάρτα με έργο του Θεόφιλου επέλεξε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.  Οικογένεια γύρω από ένα «πλούσιο» πασχαλινό τραπέζι. Περασμένα μεγαλεία ή  υπόσχεση για το μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης εύχεται «Καλό Πάσχα» μέσω κάρτας όπου απεικονίζεται ακάνθινο στεφάνι και σταυρός. Σταυρός μαρτυρίου και ακάνθινο στεφάνι για τους πολίτες ή για τους κυβερνώντες ; Ζητούμενο και η… «ανάσταση».

 

Ένα ζευγάρι λαγουδάκια, με ακουστικά στα αυτιά, ακούνε ραδιόφωνο. Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.  Άβυσσος η φαντασία του κ. Τσακαλώτου…

 

Η viral ευχετήρια κάρτα. Αυτοτρολάρεται  ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.  Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, εμφανίζεται ως... Emoticon για να στείλει τις ευχές του.  Δεν λείπει, βέβαια το  μουστάκι, το... σήμα κατατεθέν του κ. Μεϊμαράκη, αλλά κι ένα κόκκινο αυγό στο πνεύμα των ημερών.

 

«Καλό Πάσχα» με... τρία αυγά δράκου, εύχεται η Φώφη Γεννηματά εμπνευσμένη από το  Game Of Thrones.  Τα τρία αυγά από τα οποία γεννήθηκαν οι δράκοι με τους οποίους η Daenerys Targaryen ξεκινά τον αγώνα για να απελευθερώσει λαούς από την σκλαβιά.