X

Γλίτωσε από του Χάρου… τις ρόδες (Βίντεο)

Η αστραπιαία αντίδραση ενός μοτοσικλετιστή του έσωσε τη ζωή από την αποτυχημένη προσπάθεια οδηγού νταλίκας να φρενάρει.

Ant1news

Ο μοτοσικλετιστής επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα μία διασταύρωση στην πόλη Ναντόνγκ της επαρχίας Τζιανγκσού της ανατολικής Κίνας, όταν αντιλήφθηκε την αποτυχημένη προσπάθεια οδηγού νταλίκας να ακινητοποιήσει το όχημα στο φανάρι…

Χωρίς δεύτερη σκέψη, άφησε το μηχανάκι του και άρχισε να τρέχει, γλιτώνοντας, όπως αποδείχθηκε, από βέβαιο θάνατο.

Εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, η νταλίκα “δίπλωσε” και πήρε “παραμάζωμα” ένα μίνι βαν, που και αυτό με δυσκολία είχε ακινητοποιηθεί στο φανάρι, παρασύροντας το μηχανάκι κάτω από τις ρόδες της.

Το τρομαχτικό ατύχημα κατέγραψαν καρέ-καρέ οι κάμερες ασφαλείας, ενώ ο μοτοσικλετιστής περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε: «Έβρεχε πολύ και δύο οχήματα, στα αριστερά μου, κατευθύνονταν προς το μέρος μου. Φάνηκε πως ένα μίνι βαν φρέναρε με δυσκολία, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, στο φανάρι. Η νταλίκα που ακολουθούσε φρέναρε απότομα και “δίπλωσε”, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Για να σωθώ, παράτησα το μηχανάκι και το έβαλα στα πόδια…», είπε ο τυχερός Κινέζος στην κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.

 

Από την πλευρά του ο οδηγός της νταλίκας, πίστεψε αρχικά πως ο μοτοσικλετιστής βρισκόταν νεκρός κάτω από τις ρόδες του οχήματός του. «Όταν πλέον ακινητοποιήθηκε η νταλίκα, βγήκα έξω και είδα το μηχανάκι κάτω από τις ρόδες, αλλά δεν είδα τον οδηγό», δήλωσε.

Μόνο ένας επιβάτης του μίνι βαν τραυματίστηκε στο ατύχημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει τραγική εξέλιξη.