X

Eurovision 2016: η πρώτη πρόβα των Argo στη Στοκχόλμη (βίντεο)

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται από χθες στη Σουηδία, αποφασισμένη να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Ant1news

Στη σκηνή του Globe Arena, πάτησε… η ελληνική αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision. Σήμερα το μεσημέρι οι Argo πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα και κατά γενική ομολογία άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η δεύτερη πρόβα επί σκηνής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα μας θα γίνει την επόμενη Τρίτη 10 Μαΐου.

Στην έναρξη  της εμφάνισης των Argo με το τραγούδι «Utopian Land», εμφανίζεται μόνος του στη σκηνή ο λυράρης, Κώστας Τοπούζης , ενώ στις οθόνες προβάλει μια τεράστια κόκκινη φλόγα με το τραγούδι να ξεκινά acapella.

Ο Κώστας Τοπούζης σε δήλωση του στο «Έθνος TV» υποστήριξε, «δεν έχει ξανασυμβεί να μην φαίνονται οι τραγουδιστές στο βιντεοκλίπ -το θέλαμε εμείς για να δημιουργηθεί μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα- όπως δεν έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει promo tour. Κρίνουν με βάση αυτά τα δεδομένα».

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, «ας δουν την απόδοσή μας πάνω τη σκηνή. Θα διαψευσθούν τα στοιχήματα! Η εμφάνισή μας στη σκηνή θα είναι η απάντηση».