X

Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου (Βίντεο)

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το συγκρότημα Minus One που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό. Ανατροπή στα προγνωστικά.

Ant1news

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη Στοκχόλμη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το συγκρότημα Minus One με το τραγούδι “Alter Ego” θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision και αποτελεί την πιο ροκ φετινή συμμετοχή.

Ένα τεράστιο ολόγραμμα λύκου θα πλαισιώνει τους Κύπριους, των οποίων η σκηνική παρουσία κινείται σε μαύρους και άσπρους φωτισμούς.

Στη σκηνή θα υπάρχουν κλουβιά, ενώ φωτιές που θα ξεπηδούν από διάφορα σημεία του σκηνικού θα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνιση της Κύπρου.

Ανατροπή στα προγνωστικά

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν να δημοσιεύονται και τα πρώτα προγνωστικά για τον φετινό νικητή του διαγωνισμού. Ενώ ως απόλυτο φαβορί παρουσιαζόταν ο Ρώσος εκπρόσωπος, η Γαλλία άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα την πρώτη θέση και να απειλεί την ρωσική συμμετοχή.

 

Όσο για την Ελλάδα; Όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον διαγωνισμό, η Ελλάδα πλασάρεται σε καλή θέση με πολλές ελπίδες να περάσει στον ημιτελικό. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία γίνεται στο τέλος κάθε ημέρας έχοντας παρακολουθήσει τις πρόβες των χωρών.