X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, οι προβλέψεις της Κομισιόν για την Ελλάδα και το "τσουνάμι" φόρων στο πακέτο των 5,4 δις μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, οι προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση, καθώς και η αύξηση ΦΠΑ στο 24% και φόρων σε καύσιμα, τσιγάρα, ποτά είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Οι αριθμοί στηρίζουν τη διαπραγμάτευση – ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ – Άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης ζητούν Μοσκοβισί και Τουσκ – Επίθεση Πιτέλα σε ΔΝΤ και Σόιμπλε----ΣΟΥΗΔΙΑ – «Όχι ναζί στους δρόμους μας»----ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – Όλα έχουν την… τιμή τους----ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ – Αλλαγές στην Εκπαίδευση----ΑΠΟΦΑΣΗ «ΦΩΤΙΑ» - Φρένο σε κόλπο σκουπιδιών αξίας 16,3 εκατ.----ΤΟΥΡΚΙΑ – Άγριο ξύλο πάλι στη Βουλή----ΙΤΑΛΙΑ – Η δικαίωση του Γιάννη Αγιάννη----ΑΓΓΛΙΑ – Το έπος της Λέστερ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Ε.Ε. αποκαλύπτει το πακέτο Τσίπρα – Αύξηση ΦΠΑ και φόρων σε ενέργεια, τσιγάρα – Τουσκ: Συμφωνία έως τις 27 Μαΐου----Παρέμβαση ΗΠΑ για το Αιγαίο----Χωρίς βίζα οι Ελληνοκύπριοι στην Τουρκία----Μπλόκο σε εμπόριο και τουρισμό----«Όχι» Ολάντ στη συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – Με προσωρινά μέτρα το δημοσιονομικό «θαύμα» του 2015.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2016 – Συγκεντρώσεις στις 8 Μάη ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας----«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» - Κάλεσμα έντασης της ταξικής πάλης ενάντια στο κεφάλαιο----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΔΝΤ – «Προοδεύουν» τα αντιλαϊκά παζάρια εν μέσω των μονοπωλιακών ανταγωνισμών----ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Έκλεισε τον ένα χρόνο λειτουργίας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΣ με πιο ακριβά φάρμακα – 12.000 δικαιούχοι (σήμερα) θα πληρώνουν συμμετοχή 25% (από 10%) – Αυξάνεται απαγορευτικά και η εξαγορά πλασματικών ετών για τη σύνταξη – Απαισιοδοξία για το Eurogroup της Δευτέρας! Σόιμπλε-ΔΝΤ βραχυκυκλώνουν τη συμφωνία----Τρέμουν τα Panama Papers Παπασταύρου και Σαμαράς----Τα βάσανα Ελληνίδας δασκάλας στον Εκίνο----Η ομηρία του The Mall που στηρίζει οικονομία και απασχόληση----Ανείπωτη φρίκη με δύο ροτβάιλερ----Ρήτρες-σοκ στα κράτη που δεν δέχονται πρόσφυγες----Βουλιάζει στο σκοτάδι η Βενεζουέλα! 1.850.000 πολίτες ζητούν να φύγει ο Μαδούρο.

ΕΘΝΟΣ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ οι Τούρκοι στο Αιγαίο – ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ – Αλ. Τσίπρας: «Παραμένουμε ψύχραιμοι, αλλά έτοιμοι για όλα»----ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΜΕ ΓΡΑΦΙΤΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ----ΠΥΡΕΤΟΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----Επιδότηση 22.000 ευρώ για αγρότες έως 40 ετών - +ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ 13.000 ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ----Νέο αγωγό προτείνει ο Πούτιν – ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΤΑΡ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κόφτης» εξπρές στα μισθολόγια του Δημοσίου! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΣΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΡΕΝΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΟΥΣ  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----«Τα σκυλιά πετούσαν το παιδί στον αέρα σαν να ήταν κούκλα» - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ----2.484 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΕΚΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ----ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΓΡΙΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: ΤΙ ΕΙΠΕ Η 4ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ----Το θαύμα της Λέστερ με τον «άμπαλο» Ρανιέρι! ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ – ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κι όμως κάτι κινείται – ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ 9ης Μαΐου – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ----Ψυχάρης εναντίον τηλεοπτικών αδειών----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Κατάργηση βίζας για Τούρκους----ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Η ευθύνη στους μετόχους για οφειλές προς εργαζόμενους----ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – Αναπάντητα ερωτήματα----ΔΙΑΧΑΖΕΙ Η ΤΤΙΡ – «Όχι» από Γαλλία και Αυστρία----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ω πικρό μου έαρ… Χωρίς ελπίδες το Eurogroup της Δευτέρας-νέο ραντεβού στις 24 Μαΐου – Μόνο με συμφωνία βλέπει η Κομισιόν επιστροφή στην ανάπτυξη το 2017 – Κλειστά σύνορα μέχρι τον Νοέμβριο-παραμένει σε καραντίνα Σένγκεν η Ελλάδα----ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ – Φρίκη και ερωτηματικά----ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ – «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΡΑΝΙΕΡ»----ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ».

ESPRESSO: ΜΙΛΗΣΕ η Μίνα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ – Η 30χρονη συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή έδωσε κατάθεση (από το νοσοκομείο) – Δεν ξέρω αν ο Παντελής είχε καταναλώσει αλκοόλ τη μοιραία νύχτα! Ήμουν σε άλλο δωμάτιο----«Κοκκινοσκουφίτσα» στον Σκαραμαγκά----Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Ροτβάιλερ κατασπάραξαν 5χρονο αγοράκι στην Κοζάνη----Ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη----Ανάσταση στο πριγκιπάτο της Μυκόνου.