X

Σταθερά πρώτο το “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό και τον Απρίλιο. Εκλεκτοί καλεσμένοι κι απόψε στην παρέα του Γρηγόρη και του Δημήτρη Σταρόβα.

Ant1news

Πρώτη και τον Απρίλιο, στο τηλεοπτικό κοινό 15-44 με μερίδιο τηλεθέασης 21,9%, τερμάτισε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το υψηλότερο ποσοστό, 28,1%, καταγράφηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 ετών,, ενώ στο γυναικείο κοινό 25-44 ετών έφτασε το 24,6%. 

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και μετά την πασχαλινή ανάπαυλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απόψε φιλοξενεί μοναδικούς καλεσμένους και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ειδικότερα, σήμερα, στο «Τhe 2night Show», θα δείτε ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου και πώς έγινε Δημήτρης Ουγγαρέζος! Απολαύστε τον ταλαντούχο παρουσιαστή να συναντιέται για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. .

 

Μας μιλάει για πρώτη φορά μετά το κόψιμο της εκπομπής SPATA LIVE και μας αποκαλύπτει την νέα πρόταση εκπομπής που έχει καταθέσει στον ΑΝΤ1.

 

 

Ο Δήμος Βερύκιος μιλάει για όλους και για όλα στον Γρηγόρη. Αποκαλύπτει τι τον συνδέει με τον Γιάνη Βαρουφάκη και γιατί χαρακτηρίζει την Σταματίνα Τσιμτσιλή «τσαχπινογαργαλιάρα». Μιλάει για τις επισκέψεις του στον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο πλατό του «Τhe 2night Show» έρχεται μετά το σούβλισμα του οβελία, ο Πέτρος Γαϊτάνος.

 

Απαντάει σε όλους αυτούς που τον χαρακτηρίζουν γραφικό και μας εξηγεί γιατί δεν θέλει να βλέπει μέσα στην εκκλησία τις γυναίκες να κάθονται στη δεξιά πλευρά των ανδρών και γιατί θεωρεί το γάμο αμαρτία. 

Απόψε, στο «Τhe 2night Show», στις 23:15, μόνο στον ΑΝΤ1!