X

Η Μαρία Γεωργιάδου απόψε στο “Τhe 2night Show”

Μιλάει για τη ζωή της, το γιο της που είναι στην Αμερική και το νέο της ρόλο στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα». Στο στούντιο και ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Βασίλης Παϊτέρης.

Ant1news

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στο «Τhe 2night Show», η Μαρία Γεωργιάδου μας μιλάει για τη ζωή της στην Κύπρο, για τον γιο της που είναι μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου στην Αμερική και για τον νέο ρόλο που θα κάνει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα».

Μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής αποχής ο Τόλης Σκουλαριώτης έρχεται στο «Τhe 2night Show». Μας μιλάει για τη νέα του ζωή, για την επεισοδιακή γνωριμία του με την Adele και τον Boy George και αναπτύσσει τις απόψεις του σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί θαυμάζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Και γιατί θεωρεί την Σοφία Καρβέλα την ομορφότερη Ελληνίδα γυναίκα.

Ο Αντώνης Λουδάρος μας μιλάει για την αποχώρηση του από την εκπομπή «Σπίτι Σπιτάκι», για τα κιλά που έχασε και πώς αντιμετώπισε ο κόσμος στην αρχή την νέα του εικόνα, ενώ μας αποκαλύπτει γιατί στην ταυτότητά του έχει 2 επίθετα.

Το «Τhe 2night Show» διασκεδάζει με τον Βασίλη Παϊτέρη. Ο Έλληνας τσιγγάνος τραγουδιστής και συνθέτης, εκπρόσωπος της τσιγγάνικης και λαϊκής μουσικής, τραγουδάει στο πλατό της εκπομπής και ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Δε χάνουμε στιγμή από το άκρως απολαυστικό «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απόψε στις 23:15, μόνο στον ΑΝΤ1!