X

Ρόλινγκ Στόουνς Vs Τραμπ

Μετά την Αντέλ και τους Aerosmith, τώρα και το θρυλικό συγκρότημα απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στην προεκλογική του καμπάνια.

Ant1news

Έξαλλοι οι Ρόλινγκ Στόουνς με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το θρυλικό βρετανικό ροκ συγκρότημα ζήτησε από τον υποψήφιο για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Ο αμφιλεγόμενος υπερσυντηρητικός προεδρικός υποψήφιος κάνει εδώ και μήνες τις προεκλογικές του εμφανίσεις υπό τους ήχους των Στόουνς, επιλέγοντας τραγούδια όπως το You Can’t Always Get What You Want και το Start Me Up προκειμένου να ξεσηκώσει τους οπαδούς του.

Οι γερόλυκοι της ροκ μέσω ανακοίνωσης αναφέρουν ότι «οι Rolling Stones ουδέποτε επέτρεψαν στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια τους και απαίτησαν αυτό να σταματήσει αμέσως».

Άλλοι μουσικοί έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για τη χρήση χωρίς άδεια τραγουδιών τους από τον 70χρονο δισεκατομμυριούχο και έχουν απαιτήσει αυτό να σταματήσει, κυρίως η Αντέλ, ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith και ο Νιλ Γιάνγκ.