X

Ο Τσίπρας, το ουίσκι και η γραβάτα…

Ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε πότε θα βάλει την γραβάτα που προσπάθησε να του φορέσει ο Γιούνκερ και προτίμησε ουίσκι αντί πορτοκαλάδας.

Ant1news

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Όταν έφυγαν οι τηλεοπτικές κάμερες από το σαλονάκι του προεδρικού μεγάρου όπου κάθονταν οι δυο άντρες ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε με το προχωρημένο της ώρας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, λέγοντας, «τέτοια ώρα, ουίσκι να μας φέρετε κι όχι πορτοκαλάδα».

Μάλιστα όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε ένα ήρθε η στιγμή να φορέσει γραβάτα ο κ. Τσίπρας απάντησε με χαμόγελο, «αυτά μετά τις 24 Μαΐου».

Προφανώς η απάντηση του Πρωθυπουργού παραπέμπει σε παλιότερη δήλωση του ότι θα φορέσει γραβάτα όταν κουρευτεί το χρέος, τον Ιανουάριο του 2015. Άλλωστε όλοι θυμούνται την γραβάτα που έλαβε ως δώρο από τον Ματέο Ρέντσι, αλλά και το περιστατικό με τον Γιούνκερ ο οποίος είχε «προσπαθήσει» να του φορέσει γραβάτα.