X

Πυροσβεστική επιχείρηση για απεγκλωβισμό πέους

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι πυροσβέστες που πραγματοποίησαν μια από τις λεπτότερες επιχειρήσεις τους.

Ant1news

Ως «λεπτή» επιχείρηση χαρακτηρίστηκε η πυροσβεστική επέμβαση που έγινε στο πέος ενός άνδρα. Ναι, καλά διαβάσατε, πυροσβεστική επιχείρηση στο πέος ενός άνδρα.

Θα απορείτε βέβαια, πώς μπορεί μια ολόκληρη επιχείρηση να στηθεί για ένα μόνο μέρος του σώματος.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής της Ουαλίας κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν το μόριο ενός άνδρα από ένα κλειδί. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο, καθώς το όργανο ήταν κολλημένο στο εργαλείο.

Δεν έφτανε που είχε παγιδευτεί, αλλά είχε πρηστεί κιόλας, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να το βγάλει από την τρύπα του κλειδιού.

Οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν τη δύσκολη επιχείρηση, με τη χρήση ενός πολύ μικρού τροχού και με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην τραυματίσουν τα γεννητικά όργανα του άνδρα, τα οποία είχαν τυλίξει με προστατευτική ταινία, ενώ χλιαρό νερό έπεφτε πάνω του, για να μην πονάει.

«Είναι πολύ δύσκολη επιχείρηση, γιατί το σημείο είναι γεμάτο νεύρα» δήλωσε αργότερα ένας από τους πυροσβέστες.

Πάντως, όπως δήλωσε ο ίδιος, τα περιστατικά αυτά είναι συχνά. Τις περισσότερες φορές όμως, αργούν να καλέσουν την πυροσβεστική, από ντροπή με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολος ο απεγκλωβισμός.