X

Από γκάφα η εκκένωση του Ολντ Τράφορντ (βίντεο)

Τι περιείχε το ύποπτο δέμα που βρέθηκε στις τουαλέτες μιας από τις κερκίδες. Ποιοι το είχαν ....ξαναδεί, αλλά δεν το θυμήθηκαν! Αύριο τελικά ο αγώνας της Μάντσεστερ.

Ant1news

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές ασφαλείας στην Βρετανία, μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου σε μία από τις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του βρετανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι ασφαλείας έκριναν ως σοβαρό το περιστατικό και 20 λεπτά πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα διέταξαν, αρχικώς, την άμεση εκκένωση δύο κερκίδων, με τις ονομασίες Strettford και Sir Alex Ferguson, οι οποίες φιλοξενούσαν περίπου το 25% των φιλάθλων του «θεάτρου των ονείρων».

Αμέσως, αστυνομικοί με εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν τις έρευνες στο σημείο για να διαπιστωθεί κατά πόσον το πακέτο περιέχει εκρηκτικά ή άλλες ουσίες που συνιστούν απειλή.

Ωστόσο μπορεί να έμοιαζε στην όψη του με εκρηκτικό μηχανισμό, όμως τελικά αποδείχθηκε ήταν τελικά μια ψεύτικη βόμβα που είχε ξεμείνει εκεί από ανθρώπους της ασφαλείας του γηπέδου που πραγματοποίησαν άσκηση ετοιμότητας την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Telegraph, λίγες μέρες πριν μια εταιρεία πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη άσκηση όμως το πακέτο αυτό ξεχάστηκε κατά λάθος. Κανείς δεν αντιλήφθηκε την ύπαρξή του με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό την ημέρα του αγώνα και να σημάνει κόκκινος συναγερμός.

Ο αγώνας τελικά θα πραγματοποιηθεί αύριο.