X

Έρευνα για το φιάσκο στο Ολντ Τράφορντ

Για γέλια και για κλάματα η υπόθεση με την εκκένωση του γηπέδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι" τονίζει ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ant1news

Πολύ κακό για το τίποτα στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αποκαλύφθηκε πως σε βόμβα άσκησης (!) οφείλεται, τελικά, ο πανικός που προκλήθηκε στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγη ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ, που τελικά αναβλήθηκε για αύριο το βράδυ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στις τουαλέτες του γηπέδου ξεχάστηκε κατά λάθος μετά από άσκηση ετοιμότητας, που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες από την εταιρία φύλαξης, και έτσι εκκενώθηκε χωρίς λόγο το γήπεδο.

«Αυτό το φιάσκο προκάλεσε μεγάλο πανικό χωρίς λόγο και σίγουρα έπληξε την εικόνα των δυνάμεων ασφαλείας. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Διέταξα την έναρξη έρευνας για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για τα όσα συνέβησαν», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάντσεστερ, Τόνι Λόιντ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε: «Σε συνέχεια της ελεγχόμενης έκρηξης που έγινε στο γήπεδο, έχουμε ανακαλύψει πως ήταν μια βόμβα άσκησης που είχε κατά λάθος ξεχαστεί από την αρμόδια εταιρία, μετά την άσκηση ετοιμότητας».