X

Euroleague: Η “πέτρα του σκανδάλου” που παραλίγο να χαλάσει… τον τελικό (βίντεο)

Πως η πανέμορφη Καταρίνα, προκάλεσε σύρραξη ανάμεσα στον Κάλινιτς, τον Ρώσο σύζυγο της και τον πρόεδρο της Φενέρ  και κόντεψε να τινάξει στον “αέρα” τον τελικό.

Ant1news

Ένταση προέκυψε από το πουθενά, κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε, η οποία απείλησε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πριν την επέμβαση των ψυχραιμότερων που απέτρεψε τα χειρότερα.

Η «πέτρα του σκανδάλου», ακούει στο όνομα, Καταρίνα Κοκς και παρακολουθούσε τον αγώνα μαζί με τον βαθύπλουτο Ρώσο σύζυγο της, Νμίτρι Κόνοφ, από τις θέσεις των VIP θεατών δίπλα στο παρκέ.

Στη διάρκεια της τρίτης περιόδου ο Νίκολα Κάλινιτς που αγωνιζόταν με τη Φενέρ, δέχθηκε ένα σπρώξιμο από αντίπαλο του σε διεκδίκηση της μπάλας και προσγειώθηκε στα καθίσματα της πρώτης σειράς, πάνω στο ζεύγος.

 

Ο Ρώσος, σύζυγος αντέδρασε απωθώντας τον, ο Κάλινιτς ζήτησε τον λόγο και η σύρραξη γενικεύτηκε με τη συμμετοχή ακόμα και του πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε πριν οι πιο ψύχραιμοι μπουν ανάμεσα και ο Ρώσος δικαιολόγησε την αντίδραση του λέγοντας πως ότι έκανε έγινε για να προστατεύσει τη γυναίκα του.

Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η Καταρίνα ήταν σχεδόν άφαντη, φαίνεται πως ζεστάθηκε… κι αποφάσισε να μείνει με το τιραντάκι προσελκύοντας τα αντρικά βλέμματα.

 

Άλλωστε πρόκειται για πρώην μοντέλο, το οποίο είχε κάνει αισθητή την παρουσία του με πικάντικες φωτογραφίες ακόμα και για τη ρωσική έκδοση του Playboy.

 Ως δια μαγείας όμως οι περισσότερες φωτογραφίες της, αμέσως μετά το γάμο της εξαφανίστηκαν ακόμα και από το διαδίκτυο!

Ο υπερπροστατευτικός σύζυγος είναι ο Ντμίτρι Κονόφ, ο πρόεδρος της εταιρείας κολοσσού "Sibur", η οποία ασχολείται με την επεξεργασία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ είναι μαζί για περίπου μια δεκαετία. Ο γάμος τους είχε γίνει τεράστιο θέμα στη Ρωσία μιας και κόστισε περισσότερα από 500.000 ευρώ!