X

Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 20χρονος ψυκτικός που τραυματίστηκε χθες σε εργατικό ατύχημα στην Κρήτη. Τι περιμένουν οι γιατροί.

Ant1news

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονος ψυκτικός που τραυματίστηκε χθες στην Κρήτη, όταν καταπλακώθηκε από πτώση μπαλκονιού.

Ο νεαρός εργάτης, που εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο κτήριο του οποίου το μπαλκόνι αποκολλήθηκε κι έπεσε μαζί με τρεις συναδέλφους του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το πρώτο 48ωρο μετά το ατύχημα είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Ο νεαρός έχει υποστεί τραύματα στα πλευρά και τον θώρακα.

Η κατάσταση της υγειάς των άλλων τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωτοφανές ατύχημα

Οι τέσσερις άνδρες, όλοι τους μέλη συνεργείου τοποθέτησης και συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων, έκαναν χθες το πρωί αυτοψία στο κτίριο της καφετέριας για την τοποθέτηση κλιματιστικών. Τη στιγμή του ατυχήματος, οι τρεις από αυτούς βρίσκονταν στο μπαλκόνι που κατέρρευσε, ανάμεσά τους και ο 20χρονος νεαρός, και κάτω στο δρόμο βρισκόταν ο τέταρτος.

Ξαφνικά, το μπαλκόνι αποκολλήθηκε, παρασύροντας τους τρεις ψυκτικούς, οι οποίοι έπεσαν από ύψος περίπου 9 μέτρων πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το μπαλκόνι. Κατά την αποκόλληση μπάζα έπεσαν πάνω στον τέταρτο ψυκτικό, με αποτέλεσμα επίσης να τραυματιστεί.