X

Δεύτερη πράξη στους “αιώνιους” τελικούς

Προ των πυλών ο δεύτερος τελικός. Ο Παναθηναϊκός αναζητά ακόμη μία νίκη. Απάντηση στην ήττα της Πέμπτης θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός.

Ant1news

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ δίνουν ραντεβού απόψε, στις 19:30, για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τρεις μέρες μετά από την πρώτη τους «μάχη» στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δε θέλει να χάσει το πλεονέκτημα που εξασφάλισε την περασμένη Πέμπτη στο Φάληρο αφού γνωρίζουν καλά πως μία ενεχόμενη νίκη απόψε θα τους φέρει αγκαλιά με το 35ο τους πρωτάθλημα.

Μοναδικός απών από τους «πράσινους» θα είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης αποθεραπεύτηκε.

Από την άλλη μεριά, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν την απάντηση τους για την ήττα της Πέμπτης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές προσαρμογές τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό του πλάνο. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο και γνωρίζουν καλά πως σε περίπτωση ήττας ο γυρισμός θα είναι πλέον πολύ δύσκολος.


Η παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, που μετρά στο ΟΑΚΑ μόλις εννιά ήττες σε 57 αγώνες και μόλις δύο σε τελικούς, αν και ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει τους δύο από τους τρεις τελευταίους τελικούς στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτό θα είναι το 60ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Στα προηγούμενα 59 από το 1992, οι «πράσινοι» σημείωσαν 49 νίκες έναντι 10 των Πειραιωτών.