X

Επέμβαση μετά το έμφραγμα επί σκηνής για τον Κώστα Κόκλα

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή. Η αγωνία των συναδέλφων του, ο γιατρός που βρισκόταν στο κοινό και η επέμβαση...

Ant1news

Έμφραγμα υπέστη ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί. 

Ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην σειρά του ΑΝΤ1 "Οι Συμμαθητές", κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ μόλις ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», άμεσα οι συνάδελφοί του ρώτησαν αν υπάρχει κάποιος γιατρός στο κοινό. Ευτυχώς υπήρχε και έσπευσε στον ηθοποιό, είδε τη σοβαρότητα της κατάστασής του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Άμεσα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και έκριναν πώς πρέπει να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική με τοποθέτηση στεφανιαίου στεντ (μπαλονάκι).

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο ασθενής νοσηλεύεται ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα οδηγηθεί σε δωμάτιο την Τρίτη, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, χθες ήταν και οι τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού έργου των Ρέππα, Παπαθανασίου «Γαμπροί για πούλημα». Οι συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα, που πρωταγωνιστούν μαζί του, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη και Μάνος Ιωάννου, βρέθηκαν και εκείνοι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Στιγμιότυπα από την παράσταση δύο ημέρες πριν ο Κώστας Κόκλας υποστεί το έμφραγμα είχε μοιραστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Instagram: