X

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ το νέο πρόσωπο της Chanel

Πάρτε μια γεύση από τη νέα καμπάνια του θρυλικού αρώματος No5 του γαλλικού οίκου. Πρωταγωνίστρια, η 16χρόνη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ.

Ant1news

Η Chanel αποκάλυψε ότι η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος N.5 L'Eau.

Η 16χρονη που είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μόδας ποζάρει στο φακό φιλώντας ένα τεράστιο μπουκάλι του νέου αρώματος. Μιλώντας για το νέο της ρόλο η μούσα του Karl Lagerfeld είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι το πρόσωπο του νέου Chanel Number 5 L'EAU!».

Ο top γαλλικός οίκος μόδας ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από τη φωτογράφηση με τη λεζάντα: «Το ρόδο όλων των ρόδων» επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο.

 

 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλι ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο, αφού τον περασμένο Ιούλιο λανσαρίστηκε η Pearl eyewear καμπάνια, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούσε.

 

Τα αρώματα του οίκου έχουν διαφημίσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία η Keira Knightley και η Gisele Bundchen. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και η μητέρα της Λίλι, Βανέσα Παραντί διαφήμισε το πιο γνωστό άρωμα το 1991 ενώ το 2010 ήταν το πρόσωπο της σειράς Rouge Coco lipstick.

«Μια νέα και ανερχόμενη ηθοποιός η Lily-Rose Depp είναι ήδη το πρόσωπο της σειρά γυαλιών Chanel Pearl» είχε ανακοινώσει η Chanel για την Lily. «Ενσαρκώνει τη γενιά της και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και τελειότητας. Η Lily φέρνει στην εταιρεία την φρεσκάδα, την ανανέωση και την ομορφιά».

Η καμπάνια αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 και θα το υπογράφει σκηνοθετικά ο Johan Renck, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein, Givenchy και Valentino.