X

Το φθηνό δείπνο του Ομπάμα με τον σεφ Μπουρντέν (βίντεο)

Ο αμερικανός πρόεδρος και ο διάσημος σεφ έφαγαν νουντλς και ήπιαν κρύα μπύρα. Δείτε τις φωτογραφίες από το γεύμα τους.

Ant1news

 

Δε μας έχει συνηθίσει σε αυτή την εικόνα ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος δείπνησε σε ένα φθηνό εστιατόριο με τον διάσημο σεφ, Άντονι Μπουρντέν.

Πλαστικά σκαμπό, μπύρα από το μπουκάλι και γύρω τους απλοί πολίτες. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο προκειμένου τραβήξουν μία φωτογραφία τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον σεφ και γευσιγνώστη στο διόλου φανταχτερό εστιατόριο στο Ανόι έγινε στα πλαίσια ενός επεισοδίου που αναμένεται να προβληθεί από το CNN τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σημειώνεται πως για να βρεθεί εκεί ο Ομπάμα άλλαξε το πρόγραμμα του ταξιδιού του στην Ασία.

Μάλιστα μετά το γεύμα που είχαν οι δύο τους ο Μπουρντέν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το twitter πως το γεύμα τους στοίχησε μόλις 6 δολάρια και κέρασε εκείνος τον Ομπάμα.

Το γεύμα τους μεταξύ άλλων περιείχε νουντλς και κρύα ντόπια μπύρα σύμφωνα με όσα έγραψε στο instagram ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει κομπλιμέντο στον αμερικανό πρόεδρο γράφοντας πως χρειάζεται τα σωστά τσοπστικ.