X

Ζητούν παραίτηση Καμμένου μετά τη δήλωση για τον ΦΠΑ

Μονόδρομο θεωρεί η αντιπολίτευση την έξοδο απο την Κυβέρνηση του ΥΕΘΑ. Τι είπε για την αύξηση του ΦΠΑ που ξεσήκωσε τον σάλο.

Ant1news


Σάλο προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του Πάνου Καμμένου, στη Σύρο, ότι “η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική...”

Να παραιτηθεί καλεί τον υπουργό Άμυνας η Νέα Δημοκρατία. Τονίζει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες». 

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΝΔ ο κ. Καμμένος ομολογεί ότι «έκαναν έγκλημα» και ότι «νομοθετούν αντισυνταγματικά». 

«Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 


Kεγκέρογλου : Ομολογούν ότι εγκληματούν εις βάρος των νησιών και της ανάπτυξης... 

 «Να δει τα αίσχη της κυβέρνησής του» κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή τη δήλωση Καμμένου.

«Ειρωνεύονται τους νησιώτες δηλώνοντας ότι το πράττουν με αντισυνταγματικούς τρόπους. Θα βρουν μπροστά τους όχι μόνον τους νησιώτες αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

   


Το Ποτάμι: για την καρέκλα ρε γαμώτο

 «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το “για την Ελλάδα ρε γαμώτο” έχει γίνει “για την καρέκλα ρε γαμώτο”, σχολίασε ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

 Ένωση Κεντρώων:  Να παραιτηθεί αμέσως ο κ. Καμμένος 

“Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά δεν είναι μόνο αντισυνταγματική, είναι και ανήθικη. Και όμως ο κ. Καμμένος αυτό το ψήφισε. Περιμένουμε να παραιτηθεί όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος εάν συνέβαινε αυτό” , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.