X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Τα συν και τα πλην της συμφωνίας στο Eurogroup, το πλαφόν στις συναλλαγές με μετρητά και οι πληρωμές των εφάπαξ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα κέρδη και οι γκρίζες ζώνες της συμφωνίας στο Eurogroup, το πλαφόν στη χρήση μετρητών στις συναλλαγές φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, καθώς και οι πληρωμές των εφάπαξ μετά από πάγωμα τριών ετών είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Κλείνει ο κύκλος της αβεβαιότητας – ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ----Γαλλία: Σε απεργιακό κλοιό και τα πυρηνικά εργοστάσια----MEGA – Δεσμεύσεις για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου----Εξετάσεις πιστοποίησης για τα «ύποπτα» απολυτήρια----Στο φως 2.500 φάκελοι φρονημάτων----ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ – Νο 1 κίνδυνος το Brexit.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πούτιν: Σημαντικός εταίρος η Ελλάδα – Άρθρο του Ρώσου προέδρου αποκλειστικά στην «Κ», την παραμονή της επίσκεψή του στην Αθήνα----Υποσχετική α λα Σόιμπλε για το χρέος – Προβληματισμός για τα νέα προαπαιτούμενα----Πλαφόν στις συναλλαγές με μετρητά----Νέος τρόπος αντιμετώπισης του προστάτη----Ανοίγει η γραμμή στην Ειδομένη----ΦΠΑ – Τέλος στην έκπτωση σε 11 νησιά.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ – Επικυρώθηκε το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης----ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – Στο Σπόρτιγκ την Κυριακή η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της----«ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΧΡΩΜΑ-ΣΙΔΕΡΟ» - Αύριο τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών και φωτογραφίας στο Κερατσίνι----ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΓΑΝΗ» - Το 60% των μισθωτών απολύθηκε τουλάχιστον μία φορά το 2015.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΙΝΕ τα μικρά χωριά! Όπως η Βέρμαχτ κάποτε – ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Κόβουν και τις εκπτώσεις (10.000 από 13.000) στους νέους επιστήμονες----Ωδινεν όρος στο Eurogroup – Και συμπληρωματικό Μνημόνιο για τα προαπαιτούμενα----Κατέρρευσε και επισήμως το success story του Τσίπρα----Γαλλική «επανάσταση»----Περιπτεράς στο Γαλάτσι ο δράκος της Λ. Κηφισίας----Δεν εκδίδεται ο Λ. Μπόμπ9ολας στη Λευκωσία----Ψηλά οι (γαλάζιες) σημαίες----Αδιανόητο! Οι έχοντες πλαστά πτυχία στο Δημόσιο θα κληθούν να τα νομιμοποιήσουν----Αίσχος! Ζητούν από 100 αναπήρους στον Έβρο να επιστρέψουν επιδόματα 900.000.

ΕΘΝΟΣ: ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ οι πληρωμές των εφάπαξ – ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ – ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ – Από τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ 45.000 μικροεπαγγελματίες----Αποδείξεις στην Εφορία ανάλογα με το εισόδημα – ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ 2016 – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ «ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ» ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ----ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ – ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ – Τετράποδοι σωτήρες για εξαφανισμένους----EUROGROUP – Το παρασκήνιο της συνεδρίασης-θρίλερ----ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ – ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ----Βέρμιο – Στο φως το ιερό της Μητέρας των Θεών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τσουνάμι ΦΠΑ σαρώνει προϊόντα και νησιά – ΑΝΑΤΑΜΙΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ----ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ EUROGROUP – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ… ΨΥΓΕΙΟ ΕΩΣ ΤΟ 2018 – ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΛΟΓΩ EUROGROUP ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΑΕΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΓΑ: ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΜΟΥΘ----ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ… ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ----ΝΑΚΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑ στη φαβέλα του Ελληνικού----ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ – ΑΠΟ ΤΟ 2017----Στο Εφετείο ο Χατζηγιάννης για τα 4 εκατ. ευρώ στην Κύπρο – ΠΛΗΡΩΝΕΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ 45.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ----ΕΛ.ΑΣ. – ΥΠΟΠΤΟΣ Ο «ΔΡΑΚΟΣ» ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 69ΧΡΟΝΗΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Συμφωνία με γκρίζες ζώνες – ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----Ανυποχώρητη η Τσατάνη, πρόθυμος ο… Βγενόπουλος----ΒΕΛΓΙΟ-ΓΑΛΛΙΑ – Απεργιακή συμμαχία----MEGA – Κάτι κινείται----ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΗΜΕΡΑ 2η – Λείπουν 3.000 άνθρωποι----Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ – Απεργία πείνας για μια σύνταξη----e-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

ΤΑ ΝΕΑ: Η νύχτα που τα έδωσαν όλα – «Καλός στρατιώτης» η Ελλάδα στο Eurogroup – Τι ακριβώς συμφωνήθηκε στις Βρυξέλλες και με ποιο χρονοδιάγραμμα----Τα κέρδη κάηκαν στις ράγες της Ειδομένης – ΖΗΜΙΕΣ 2,5 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 – ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΧΜΗΣ----ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ 1987 ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ – ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

ESPRESSO: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να δίνω 45.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ – Χατζηγιάννης στο Διοικητικό Εφετείο: Βοήθεια! Καταστρέφεται η ζωή μου» - Τρελό πρόστιμο (πάνω από 4.000.000 ευρώ) για τα 5.300.000 ευρώ που έβγαλε στην Κύπρο ο τραγουδιστής! Εκκρεμεί η δίκη για ξέπλυμα----Οφθαλμίατρος «σιδέρωσε» την 47χρονη ερωμένη του----Αναγνώρισαν τον 30χρονο δράκο τέσσερις γυναίκες----ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ ΤΗΝ ΕΥΠΟΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ----Κοστούμια στον Γιαννέτο έραψε ο Τσίπρας----ΕΚΦΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ «ΕΠΑΙΖΕ» ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ----Σύζυγος βουλευτή με πάγκο στη λαϊκή----Το ερωτικό ραντεβού τον έστειλε στην Εντατική!