X

“JOY”: Η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται τον Τάσο Χαλκιά

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Σμύρνη μου Αγαπημένη» μιλά για την επιτυχία του θεατρικού και την προσωπική του ζωή. Στον καναπέ του JOY και η Ευρυδίκη σε μια συγκινητική συνέντευξη.

Ant1news

Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 08:30 στο «JOY», ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μιλάει με την Ράνια Θρασκιά για την προσωπική του ζωή αλλά και για την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η ροκ Ευρυδίκη σε μια συγκινητική συνέντευξη μας μιλάει για το γιο της, για τον Γιώργο Θεοφάνους και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της στιγμές.

Η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται στο «JOY» τον καλύτερο Bartender, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος μας ετοιμάζει ένα καταπράσινο smoothie για ευεξία.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy Cool», Βασιλική Τρουφάκου και μας μιλάει για το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει.

Η Fashion Blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μαζί με την Νίκη Πετρουλάκη κάνουν γιόγκα και μας δείχνουν ποιες ασκήσεις μας βοηθάνε να ξυπνήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Σάββατο 28 Μαΐου, στις 08:30 το «JOY» είναι η πιο απολαυστική πρωινή παρέα! Μη το χάσετε μόνο στον ΑΝΤ1!