X

YFSF: “μάγεψε” και …σάρωσε το 8ο Live!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του λαμπερού show. Ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού και με ...μεγάλη διαφορά. Τι επεφύλαξε το ...buzzer για την επόμενη φορά.

Ant1news

Απολαυστικό και γεμάτο εκπλήξεις ήταν για ακόμη μια φορά το talent show που λατρεύει στους Stars, «Your Face Sounds Familiar». Οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στην σκηνή του 8ου Live  δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσιάζοντας με τις ενσαρκώσεις τους κοινό και κριτική επιτροπή.

Το 8ο Live του «Your Face Sounds Familiar» παρακολούθησαν 1.666.611 τηλεθεατές, συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 με ποσοστό 35,8% ενώ το σύνολο του κοινού σημείωσε ποσοστιαίο μέσο όρο 35,5%. Αύξηση καταγράφηκε στα περισσότερα κοινά και ιδιαίτερα στις γυναίκες 15-24, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης με μερίδιο 57,2%.

Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσής στο δυναμικό κοινό 15-44 με 19,5 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, με τη μεγαλύτερη διαφορά να σημειώνεται στις γυναίκες 15-24 με 46,6 μονάδες, όπως διαπιστώνεται και στον παρακάτω πίνακα. 

 

Το 8ο Live του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε δυναμικό παρόν και στα Social Media. Έτσι, την Κυριακή 29 Μαΐου ανακηρύχθηκε για ακόμη μια φορά 1ο trending topic στο Twitter, μέσα στα πρώτα 40λεπτά προβολής του.

Οι ενσαρκώσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με την Ελένη Καρακάση ως Μπέσσυ Αργυράκη, η εμφάνιση της οποίας ανέβασε το κέφι στα ύψη.

 

 

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κρητικός ως Τζίμης Πανούσης μέσα από μια εξαιρετική μεταμφίεση, ξεσήκωσε το κοινό και μας μετέφερε στη δεκαετία του ‘80. 

 

 

Η Βαλέρια Κουρούπη ερμηνεύοντας το γνωστό λαϊκό τραγούδι της Έφης Σαρρή «Τι είχαμε, τι χάσαμε» απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

 

 

Στη συνέχεια η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε με ένα μοναδικό τρόπο  τον επόμενο διαγωνιζόμενο, Βαλάντη, ο οποίος ενσάρκωσε τον NiVo.

 

Ο Βαλάντης με τη συνοδεία των παιδιών της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, ερμήνευσε εξαιρετικά το «Καλημέρα Ελλάδα».

Έκπληξη της βραδιάς ήταν, όταν ο ίδιος  ο Νίκος Βουρλιώτης ανέβηκε στη σκηνή και με τον Βαλάντη είπαν το τραγούδι εκ νέου μαζί.

 

 Η Αποστολία Ζώη έκλεψε τις εντυπώσεις με την καταπληκτική της μεταμφίεση σε Δόμνα Σαμίου.

 

 

Η ταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Shirley Bassey ερμηνεύοντας το διαχρονικό της τραγούδι «GoldFinger».

 

 

Τη σκυτάλη πήρε ο Δήμος Μπέκε ως Λευτέρης Πανταζής κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ ο ίδιος ο Λευτέρης Πανταζής παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά του έδωσε θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. 

 

 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο 8ο live του «Your Face Sounds Familiar» ερμηνεύοντας με μεγάλη επιτυχία την «Πριγκιπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα.

 

 

Ο Όθωνας Μεταξάς μεταμορφώθηκε σε Paul Stanley τραγουδώντας ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια των KISS, «I was made for loving you» και μας μετέφερε στον ροκ κόσμο της μουσικής σκηνής!

 

 

 

Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν η Josephine τραγούδησε το «Ώπα Ωπα» του Νότη Σφακιανάκη!

 

 

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

 

Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 8ου Live , Σταμάτης Γαρδέλης, προσέφερε τα έσοδα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΠΑΙΔΙΑ της ΓΗΣ».

Με περισσότερες εκπλήξεις και ευφάνταστες μεταμορφώσεις, το show που λατρεύει τους Stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 05 Ιουνίου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Ελένη Καρακάση – Susan Boyle
Βαλέρια Κουρούπη – Joan Jett
Γιάννης Κρητικός – Ξανθή Περάκη
Σταμάτης Γαρδέλης – Αντώνης Ρέμος
Αποστολία Ζώη – Ellie Goulding
Δήμος Μπέκε – Michael Bolton
Ματθίλδη Μαγγίρα – Madonna
Βαλάντης – Γιάννης Πλούταρχος
Josephine – Elsa
Όθωνας Μεταξάς – Νάνα Μούσχουρη