X

Ισχυρίζονται ότι μέθυσαν στην Αγία Νάπα και… συνήλθαν στην Συρία (φωτο)

Τρεις Άγγλοι έζησαν το μεθύσι της ζωής τους. Τα ήπιαν στην Κύπρο και λίγο αργότερα «ξενέρωσαν» στην Συρία.

Ant1news

Τρεις νεαροί Άγγλοι που εργάζονται στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, έζησαν την νύχτα της ζωής τους.

Ο Alex McCormick και δύο φίλοι του, ο James Wallman και ο Lewis Ellis είχαν χθες ρεπό και αποφάσισαν να πάνε βόλτα με πλοία, για να δουν τα δελφίνια και να κάνουν καταδύσεις.

Το θέμα είναι ότι, οι τρεις νεαροί, ήταν ήδη μεθυσμένοι και όταν έφτασαν στο λιμάνι  συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν πάρει μαζί τα εισιτήριά τους.

 Έτσι, αποφάσισαν να μπουν κρυφά σε ένα πλοίο, θεωρώντας ότι είναι αυτό που θα κάνει την κρουαζιέρα. Αλλά όχι.

Ο Alex, σε δηλώσεις που έκανε μετά στο TheLADbible, είπε: «Μόλις ανεβήκαμε στο πλοίο είδαμε ότι κανείς δεν μίλαγε αγγλικά οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως κάναμε λάθος που ανεβήκαμε. Πολύ σύντομα η Κύπρος ήταν απλά μια κουκίδα πίσω μας, και οι υπόλοιποι άρχισαν να πανικοβάλλονται και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στα παιδιά που δούλευαν στο πλοίο, ότι είμαστε σε λάθος βάρκα και θα έπρεπε να πάμε πίσω. Αλλά δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τίποτα. Προσπαθούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο αλλά δεν είχαμε ούτε σήμα στη μέση της θάλασσας».

 

Τελικά, μετά από εννιά ώρες είδαν τη στεριά. Τότε διαπίστωσαν ότι:

«Καταλήξαμε σε κάποιο γ….. μέρος που ονομάζεται Ταρτούς (μια πόλη στη μεσογειακή ακτή της Συρίας) και κυριολεκτικά δεν είχαμε καμία ιδέα για το πού αυτό το μέρος ήταν. Υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να ήταν Τουρκία ή Ελλάδα! Ήταν ένα λιμάνι αλλά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε φύγει από την Κύπρο και είδαμε και διακριτικά του ρωσικού πολεμικού ναυτικού».

 

Αμέσως μόλις είδαν τη ρωσική Στρατονομία πήγαν για να ζητήσουν βοήθεια, αλλά όμως μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο για ανάκριση. Τελικά ένας αστυνομικός τους άφησε να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο.

Όπως περιέγραψε ο Alex,  «εξηγήσαμε τα πάντα με λεπτομέρεια και ο αξιωματικός σκέφτηκε ότι ήταν αστείο και μας τράβηξε φωτογραφία στο κινητό του να μας θυμάται και μας στείλει πίσω την επόμενη μέρα! Έτσι μείναμε εκεί στη ναυτική βάση. Είχαμε Wi - Fi, φάγαμε ωραίο φαγητό και μας έδωσαν και γυαλιά ηλίου ως αναμνηστικό», κατέληξε!

 

Το τηλεφώνημα που έκανε ο Alex ήταν στη μητέρα του, στην οποία αφηγήθηκε το…δράμα τους κι εκείνη δεν αντέδρασε με καθόλου ηρεμία, αφού άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει.

«Τώρα γυρίσαμε στην Αγία Νάπα και όλοι για αυτό μας ρωτάνε», λένε τώρα οι Άγγλοι για την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν!

Είναι μια ιστορία που την έζησαν, την φαντάστηκαν ή την εμπνεύστηκαν; "Οι τρεις νεαροί ισχυρίζονται ότι έτσι έγιναν τα πράγματα και είναι στο χέρι του καθενός να τους πιστέψει ή όχι", καταλήγει το δημοσίευμα του LadBible.